Υπηρεσίες

Τοποθέτηση κλιματιστικών

Μια εγκατάσταση κλιματιστικού απαιτεί υπευθυνότητα, καλή γνώση του κλιματισμού και πρέπει να πραγματοποιείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό για να έχετε άριστα αποτελέσματα χωρίς διαρροές, παγοφραγμούς, υπερβολική κατανάλωση του ρεύματος ακόμα και καταστροφή του συμπιεστή σε πολύ μικρό διάστημα. Για αυτό και εμείς συνέχεια αναβαθμίζουμε τις τεχνικές γνώσεις μας με επανειλημμένα σεμινάρια που πραγματοποιούν αντιπροσωπίες όπως η ΤOYOTOMI, GREE, INVENTOR, DAIKIN, MIDEA, FUJITSU, LG κτλ για την άρτια ενημέρωση ως προς την εξέλιξη της τεχνολογίας και το κυριότερο την τήρηση των κατασκευαστικών προδιαγραφών της εγκατάστασης κάθε αντιπροσωπίας με κίνητρο να πραγματοποιήσουμε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πακέτα Τοποθέτησης Κλιματιστικού

Τοποθέτηση από 9.000BTU έως 16.000BTU
80+ ΦΠΑ

Η τιμή εγκατάστασης καλύπτει μέχρι (2m υλικών σύνδεσης) ανά τεμάχιο:
✅ Τοποθέτηση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας
✅ Εφαρμογή χάλκινων ψυκτικών σωληνώσεων για την σύνδεση εσωτερικής μονάδας με την εξωτερική
✅ Μονώσεις για κάθε σωλήνα χαλκού και λευκή επένδυση για την προστασία της μόνωσης από καιρικές συνθήκες
✅ Καλωδίωση εντολών επικοινωνίας της εσωτερικής μονάδας με την εξωτερική μονάδα
✅ Καλώδιο παροχής του ρεύματος με ηλεκτρολογικό φις
✅ Αποχέτευση τύπου σπιράλ για τα νερά συμπυκνωμάτων και ειδικό σύνδεσμο ταφ για την ένωση της αποχέτευσης της εξωτερικής μονάδας όπου αυτό είναι επιτρεπτό
✅ Εγγύηση ενός χρόνου σε ότι αφορά την εγκατάσταση

Τοποθέτηση από 18.000BTU έως 24.000BTU
120+ ΦΠΑ

Η τιμή εγκατάστασης καλύπτει μέχρι (2m υλικών σύνδεσης) ανά τεμάχιο:
✅ Τοποθέτηση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας
✅ Εφαρμογή χάλκινων ψυκτικών σωληνώσεων για την σύνδεση εσωτερικής μονάδας με την εξωτερική
✅ Μονώσεις για κάθε σωλήνα χαλκού και λευκή επένδυση για την προστασία της μόνωσης από καιρικές συνθήκες
✅ Καλωδίωση εντολών επικοινωνίας εσωτερικής μονάδας με εξωτερικής μονάδας
✅ Καλώδιο παροχής του ρεύματος με ηλεκτρολογικό φις
✅ Αποχέτευση τύπου σπιράλ για τα νερά συμπυκνωμάτων και ιδικός σύνδεσμο για την ένωση αποχέτευσης της εξωτερικής μονάς οπού το επιτρέπει αυτό
✅ Εγγύηση ενός χρόνου σε ότι αφορά την εγκατάσταση

Συντήρηση κλιματιστικού

Η συντήρηση του κλιματιστικού πρέπει να πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο. Με την χρήση πιστοποιημένων φαρμάκων κατά των βακτηριδίων επιτυγχάνεται η καταπολέμηση της δυσοσμίας , η περιττή κατανάλωση ρεύματος, η αποφυγή βλαβών και κυρίως λιμωδών ασθενειών όπως η νόσος του λεγεωνάριου . Μέσω της χρήσης εξειδικευμένου εξοπλισμού και πιστοποιημένων φαρμάκων φέρουμε την παλιά και ταλαιπωρημένη κατάσταση του κλιματιστικού σας σε κατάσταση <<καινούριου>> έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο και καθαρό κλιματιζόμενο αέρα. Στο τέλος της εργασίας εκδίδουμε πιστοποιητικό συντήρησης.

Αναλαμβάνουμε όλες τις εταιρείες όπως TOYOTOMI , GREE , INVENTOR , DAIKIN , FUJITSU , MIDEA , LG , SHARP , TOSHIBA ,TCL , F&U , FIRSTLINE , MITSUBISHI  , PANASONIC , SANYO κτλ. (οικιακού & επαγγελματικού κλιματισμού).

Πακέτα Συντήρησης Κλιματιστικού

Συντήρηση κλιματιστικού μόνο
25+ ΦΠΑ
Η συντήρηση περιλαμβάνει:
✅ Επαγγελματικό εξοπλισμός καθαρισμού
✅ Καθαρισμός φίλτρων εσωτερικής μονάδας
✅ Καθαρισμός στοιχείου εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας
✅ Καθαρισμός λεκάνης συμπυκνωμάτων
✅ Καθαρισμός ανεμιστήρα
✅ Έλεγχος ηλεκτρολογικών συνδέσεων
✅ Έλεγχος ψυκτικού υγρού

Επισκευές κλιματιστικών

Η επισκευή των κλιματιστικών χρειάζεται χρόνια εμπειρίας, εξειδικευμένο εξοπλισμό και συνεχή ενημέρωση καθώς η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται. Για αυτό και εμείς εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας μέσω της συνεχής εκπαίδευσης και παρακολούθησης σεμιναρίων από αντιπροσωπίες , μηχανολόγους , ηλεκτρονικούς κτλ. που αφορούν την εξέλιξη του ψυκτικού και ηλεκτρονικού συστήματος. Στόχος μας είναι η εξειδίκευση για να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα αποτελέσματα με τις πιο οικονομικές λύσεις.

Μελέτη χώρου

Η μελέτη του χώρου για την εγκατάσταση ενός κλιματιστικού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την σωστή επιλογή τύπου κλιματιστικού π.χ. split, δαπέδου, οροφής, κασέτα, ντουλάπα κτλ .Επιπλέον, για την επιλογή των BTU δεν αρκούν μόνο τα τετραγωνικά του χώρου καθώς πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν παράγοντες όπως η μόνωση ή το υψόμετρο. Μια λάθος επιλογή κλιματιστικού σημαίνει ταυτόχρονα πεταμένα χρήματα και ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε από υπερβολικά πολλά btu που θα καταναλώνουν υπερβολικό ρεύμα είτε από λιγότερα btu που εξίσου θα οδηγούν σε υπερβολική κατανάλωση ρεύματος λόγω της αδυναμίας του μηχανήματος να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Για να αποφύγετε τα παραπάνω προβλήματα επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και αναλαμβάνουμε την μελέτη για την σωστή επιλογή κλιματιστικού.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Στην Ελλάδα λόγο της μεγάλης ηλιοφάνειας στους περισσότερους μήνες του έτους η πιο οικονομική λύση για να έχουμε ζεστό νερό είναι ο ηλιακός θερμοσίφωνας.Με τον ηλιακό θερμοσίφωνα μπορούμε να πετύχουμε από 40% έως 80% εξοικονόμηση ενεργείας επόμενος και εξοικονόμηση χρημάτων. Το ποσοστό αυτό εξαρτάται από την κατασκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα την ποιότητα αλλά κυρίως την συντήρησή του. Με την συντήρηση εξασφαλίζετε μακροζωία και καλύτερες αποδόσεις του ηλιακού θερμοσίφωνα. Μια συντήρηση αποτελείται από τα εξής:

  • Καθαρισμός των αλάτων από την δεξαμενή (boiler)
  •  Έλεγχος ηλεκτρικής αντίστασης
  •  Έλεγχος θερμοστάτη
  •  Έλεγχος ασφαλιστικού πίεσης
  •  Έλεγχος διαρροών των συνδέσμων και της μόνωσης των σωληνώσεων
  • Αντικατάσταση φλάντζας
  • Αντικατάσταση ανοδίου
  • Πλήρωση αντιψυκτικού υγρού
  • Καθαρισμός υαλοπίνακα

Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το ηλεκτρικό θερμοσίφωνο η εταιρία Kalogirou clima σας βρίσκει άμεσα και αποτελεσματικά λύση, αναλαμβάνουμε την επισκευή αλά και την αντικατάσταση του παλιού με το καινούριο σας θερμοσίφωνο στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκευές λευκών συσκευών

Η εταιρία Kalogirou Clima παρέχει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με εξειδίκευση στις λεύκες συσκευές τόσο στις τοποθετήσεις όσο και στις βλάβες τους. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την κουζίνα σας, το πλυντήριο ρούχων, τον απορροφητήρα ή το ψυγείο σας εμείς θα σας λύσουμε το πρόβλημα άμεσα και οικονομικά.